Werken op aanvraag

Tineke Cokelaere

 

Schilderijen in opdracht zijn altijd een optie. Als je van mijn werk houdt, kunnen we nauw samenwerken om een ​​mooi schilderij op maat te maken dat perfect in je interieur past. Hieronder vind je wat informatie, die belangrijk is om aan de slag te gaan!

 

Schilderijen in opdracht: de nodige informatie

  • Grootte: Allereerst moeten we de grootte en oriëntatie bepalen, rekening houdend met het bestemmingsgebied. Je kunt me altijd wat foto's en muurmetingen mailen als je advies wilt.

  • Kleurenpalet: laat me weten welke van mijn schilderijen je leuk vindt en welke composities en kleurenpaletten je mooi vindt. Houd er rekening mee dat elk kunstwerk uniek is.

  • Tijdsbestek: Het duurt  6 tot 8 weken om aangepaste stukken te maken (afhankelijk van de grootte). Neem contact op met mij om dit te bekijken.
  • Ophalen: Afhalen van het schilderij of eventueel in samenspraak door mij te leveren.

  • Verzenden: Verzending veilig verpakt, is mogelijk maar brengt extra verzendkosten met zich mee.

  • Aanbetaling: Om te beginnen met de in opdracht gemaakte schilderijen, is een niet-restitueerbare aanbetaling van 50% vereist, die kan worden gedaan via overschrijving (die ik dan doormail), voordat ik begin met werken. Saldo verschuldigd bij voltooiing voorafgaand aan ophalen.

Neem contact met mij op voor meer informatie

Als je vragen hebt over schilderijen in opdracht, neem dan gerust contact met me op! Stuur een e-mail naar cokelaere.tineke@hotmail.com of info@tc-art.be of vul het contactformulier in. Blader gerust door de collectie in de galerie. Laat me weten welke schilderijen je mooi vindt.

 

 

 

Contactformulier